Waarom Suus Travel?

Suus Travel is, de naam zegt het al, van Suus en that's me. Bij Suus Travel kunt u terecht voor álles waarvoor u normaal gesproken naar een reisbureau zou gaan. Of het nou gaat om een verzorgde pakketreis, maatwerk, een cruise, een vlucht, huurauto, accommodaties, reis- en annuleringsverzekeringen... Dichtbij, ver weg of de wereld rond, alles kan bij Suus Travel!

Het grote verschil is dat u bij mij, in tegenstelling tot een regulier reisbureau, een aantal voordelen geniet. Ik ben 7 dagen per week, ook buiten kantooruren beschikbaar en bereikbaar. U kunt mij bezoeken, ik kan ú bezoeken... Precies wanneer en waar het u uitkomt. Ook kunt u zelf online boeken via mijn eigen boekingspagina, waabij u uiteraard ook alle service krijgt van mij rondom uw reis. U kunt natuurlijk uw wensen, ideeën of vragen ook altijd mailen of doorgeven via het contactformulier op deze site. Ik ga dan vlot voor u aan de slag. Flexibeler kan niet toch? Ook wachten er niet tegelijkertijd meerdere klanten, dus ik heb álle tijd voor u. Ik kan mij in alle rust verdiepen en verplaatsen in al uw wensen en ideeën en zal u zowel voor, tijdens als na de reis van dienst zijn. Als nodig ben ik zelfs 24/7 bereikbaar en zal er álles aan doen uw reis meer dan fantastisch te maken. U betaalt alleen (tegen de laagst mogelijke prijs, concurrerend met internetprijzen!) hetgeen u bij mij boekt; verder betaalt u voor mijn diensten dus helemaal niets. Kortom: meer service voor hetzelfde bedrag of minder...Dat is Suus Travel!

United-Travel

Suus Travel brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).

Aanvullende boekingsvoorwaarden Suus Travel:

Voor wijzigingen of annulering in een bestaande boeking brengt Suus Travel € 39,- wijzigings/annuleringskosten per persoon in rekening, onafhankelijk van de eventuele annuleringskosten van de leverancier. (Met een minimum van € 79,- per boeking) [per 1 juli]

 

Wanneer Suus Travel, ongeacht de wijze waarop, van u een opdracht tot boeking ontvangt, en u daartoe uw persoonlijke gegevens (namen, adres enz.) aan Suus Travel verstrekt of op enige andere wijze blijk van akkoord geeft aan Suus Travel, gaat u hiermee een bindende overeenkomst met betalingsverplichting aan met Suus Travel, en bent u gehouden aan alle (boekings)voorwaarden die deze overeenkomst met zich meebrengt. Indien u aangeeft de opdracht in te willen trekken, ongeacht met moment waarop, ontheft u dit niet van uw (aan)betalingsverplichting zoals omschreven in de reguliere en deze aanvullende voorwaarden.

 

Suus Travel voorziet u kosteloos en vrijblijvend van 3 reisvoorstellen op maat bij een offerte-aanvraag. Indien u meer offertes wenst, vraagt Suus Travel hiervoor een vergoeding van € 15,- per offerte. Dit bedrag wordt verrekend indien dit leidt tot een daadwerkelijke boeking. Voor een maatwerk offerte als een Road Trip USA die uitgebreid is en uit meerdere segmenten bestaat vraagt Suus Travel een vergoeding van € 45,-, die bij een daadwerkelijke boeking zal worden verrekend.

 

Prijzen en omschrijvingen die Suus Travel publiceert in advertenties, of communiceert in voorstellen en offertes zijn altijd op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud wijzigingen en eventuele fouten, en zijn derhalve niet bindend.

Acties en promoties die Suus Travel publiceert, van welke aard dan ook, zijn nimmer bindend en kunnen derhalve ten allen tijde door Suus Travel worden gewijzigd of ingetrokken.

Like Suus Travel ook op Facebook voor nieuwsupdates en aanbiedingen op uw eigen tijdlijn! Neem ook gerust eens vrijblijvend contact op via een van de volgende contactmogelijkheden op deze website: WhatsApp of via een privé-bericht op mijn Facebookpagina!