COVID-19 / Update Suus Travel

Zoals eerder gecommuniceerd, ben ik (Suus) druk bezig met het persoonlijk benaderen van alle klanten die bij Suus Travel hebben geboekt, om te beginnen met alle reizen die uiterlijk 15 mei (zouden) aanvangen.

U zult begrijpen dat ik bij de volgorde van contact leggen en afhandeling de geboekte vertrekdatum hanteer, zodat ik iedereen zo tijdig mogelijk kan informeren over zijn of haar reis.

Klanten welke in aanmerking komen voor het ANVR/ SGR Corona Voucher, zullen dit zo spoedig mogelijk van Suus Travel ontvangen. Het voucher is een jaar geldig. Vele touroperators zijn tijdens deze crisis moeilijk of niet bereikbaar, waardoor het beantwoorden van specifieke vragen langer in beslag neemt dan gebruikelijk. Hoewel ik zeer goede contacten onderhoud met mijn leveranciers, hoop ik dat u er begrip voor zult hebben dat ik voor enkele vragen niet direct een pasklaar antwoord of oplossing heb. Ook voor de reisbranche is dit een moeilijke en unieke situatie. U mag en kunt echter van mij verwachten dat ik er alles aan zal doen u zo goed en efficiënt als maar mogelijk te helpen.

Aangezien ik voorlopig geen nieuwe reizen voor u kan zoeken en boeken (behalve het omboeken van reeds bestaande boekingen uiteraard), en ik geen Support meer hoef te verlenen aan klanten die onderweg of op de vakantiebestemming zijn, heb ik gemeend dat het zinvol is de openingstijden aan te passen. Op die manier weet u precies wanneer ik bereikbaar ben en kan ik ook tijd en zorg besteden aan degenen die mij dierbaar zijn.

Van maandag tot en met vrijdag zal ik telefonisch bereikbaar zijn van 12:00u tot 16:00u. Op zaterdag van 12:00u tot 15:00u en op zondag heb ik gesloten.

Vanzelfsprekend kunt u mij, los van bovenstaande tijden, altijd Whatsappen en mailen met vragen over uw geboekte reis en reis-gerelateerde vragen met betrekking tot COVID-19.

06 36 42 67 38 / info@suustravel.com

Wanneer er zaken zijn die van belang zijn voor u, zal ik deze uiteraard via deze pagina en/of persoonlijk met u blijven communiceren.

Rest mij voor nu u heel hartelijk te danken voor alle steun en begrip welke u de afgelopen dagen naar mij toe heeft uitgesproken. Sámen gaan we het redden, Ú en Suus Travel… En vergeet nooit, zoals onze eigen Frans Theunisz zo mooi bezong: ‘Achter de wolken sjeint altied de zon…’

Liefs, en blijf gezond!

Suus,
Suus Travel Landgraaf