Het risico van zelf uw reis samenstellen

Het risico van zélf uw reis samenstellen..

Of het nu uw heerlijke zonvakantie met huurauto betreft, Uw prachtige cruise met vlucht, Uw spannende USA Road Trip… Suus Travel brengt uw droomreis enkel onder bij de meest veilige en aantoonbaar betrouwbare partners. Deze zekerheid, daar stáát Suus Travel voor. Er gaat iets drastisch veranderen, en wel het volgende: Heeft u uw eigen reis vol goede moed helemaal zélf samengesteld, lekker thuis achter uw laptop/pc via internet, dan bent u zélf volledig verantwoordelijk! U wordt namelijk in dit geval gewoon persóónlijk aangemerkt als zijnde een reisorganisator. Anders gezegd: Als het helemaal mis gaat met uw welverdiende vakantie bent u zélf de verantwoordelijke. Nu zult u wellicht denken dat dat allemaal wel los zal lopen, maar helaas zijn natuurrampen bijna aan de orde van de dag. Denkt u hierbij bijvoorbeeld maar al eens aan de recente vulkaanuitbarstingen, overstromingen en bosbranden. En dan hebben we het nog niet eens over al die fikse vertragingen van Airlines en overboekte hotelkamers. Ja hoor, u raadt het al… Zélf verantwoordelijk! Ook heeft u nauwelijks zicht op wat er met uw persoonlijke gegevens gebeurt op vage sites waar u wellicht nietsvermoedend vanalles op invult. Suus Travel is AVG proof, wél zo veilig. Ook zal Suus Travel bij het samenstellen van uw reis altijd op zoek gaan naar de scherpste prijs, zónder reserverings/bemiddelings/administratie kosten. Vrij uniek. Alleen dát al maakt Suus Travel zeer concurrerend met internetprijzen. Daar komt nog eens 7 dagen per week persoonlijke service bovenop, óók ‘s avonds en in het weekend. U wordt gekend bij náám, niet bij nummer… Ook dát is heel wat waard in deze tijd. Kortom, waarom zou u persoonlijk risico lopen als het ook Suus Travel kan?

Suus Travel. Gewoon, voor Ú.34755304_2041813742706416_5205877920442089472_n