7 vragen…

Waarom Suus Travel ?   – 7 vragen-

Hey Suus; leuk en aardig, je eigen Reisbureau…Maar waarom zou ik bij jou moeten boeken? Kan dat best zelf!

– Tuurlijk kun je dat zelf, alleen kan het verstandig zijn dat niet te doen. Ruim 28% van de mensen die zelf online boeken maakt een fout bij het boeken. Dat zijn er dus bijna 3 op de 10. Het is vaak lastig om wijs te worden uit voorwaarden, bijvoorbeeld. bij vliegtickets. De kosten voor een fout kunnen oplopen tot 100% van de reissom. Kost je een nieuw vliegticket… zonde toch? Internet is daarbij vergeven van de louche handeltjes in vakantiehuizen, vliegtickets en noem maar op. Niet voor niets regent het klachten online en op tv, krijgen zo veel sites een 2- van de 5 sterren beoordeling… Vakantievilla’s die niet bestaan… Vliegtickets waarbij je extreem hoge servicekosten moet betalen van € 40,00 of meer om de klantenservice te mogen bellen… Triest. Daarbij kan het lastig zijn bijvoorbeeld bij het zelf samenstellen van een reis om rekening te houden met afstanden, tijdsverschillen en nog een heleboel aspecten, daar gaat enorm veel tijd in zitten in de hoop dat het goed gaat. Als je dit aan mij over laat hoef je je alleen nog maar zorgen te maken over of je koffer nog wel dicht kan!

Maar dan kan ik ook gewoon naar het “ouderwetse” reisbureau gaan!

– Ja hoor, alleen betaal je bij een regulier stenen reisbureau service/boekingskosten en bij mij niet. Scheelt je gauw het bedrag van twee enorme cocktails aan het zwembad. Daarbij heb ik geen vaste openingstijden; je kunt 7 dagen per week bij mij terecht, ook ’s avonds en als er iets is, wat dan ook, zelfs ’s nachts. Je kunt me persoonlijk spreken, bellen, mailen, appen, een bericht achter laten op m’n site… Precies hoe en wanneer het jou schikt. Er zitten ook niet meerdere mensen te wachten en te zuchten tot ze aan de beurt zijn; ik maak alle tijd voor jou. Welk “gewoon” reisbureau doet mij dat na?

Ja maar een gewoon reisbureau verkoopt reizen van de “grote jongens”…. TUI, Neckermann Reizen en zo… Die van de reclame! En jij?

– Alle reizen van de grote bekende reisorganisaties/touroperators kunnen direct bij mij geboekt worden. Sterker nog, ook de bekende Duitse aanbieders zijn bij mij boekbaar; dat is vaak heel aantrekkelijk. Dus of je nu een reis op maat wenst of een pakketreis van een bekende organisatie… Een weekendje weg of de wereld rond… Geen enkel probleem! Ow ja, je perfecte reis- of annuleringsverzekering regel je ook gewoon bij mij!

En dat is duurder bij jou of hoe zit dat?

– Nee hoor, integendeel. Bij mij boeken kost geen cent meer dan elders. De prijzen zijn zeer concurrerend met internet en ik zal altijd proberen het onderste uit de kan te halen voor je. Dankzij mijn samenwerking met AMONDO kan ik direct zaken doen met meer dan 60 Airlines en ruim 50 reisorganisaties en boekingswebsites. Deze partners plus het uitgebreide boekingssysteem maken dat ik op ieder moment, 24 uur per dag, de beste prijs voor jou kan bemachtigen, uiteraard met ANVR/SGR zekerheid. En dat zonder bijkomende kosten. Puur service. Waarom? Vanuit mijn passie voor reizen en de wens andere mensen net zo van reizen te laten genieten als ik doe. De herinneringen van later moet je nu maken!

En is dat is veilig, bij jou boeken?

– Bij mij boeken is net zo veilig als bij een regulier reisbureau; vertrouwd met alle garanties en zekerheden van de reiskeurmerken ANVR en SGR en het Calamiteitenfonds. Uiteraard sta ik met Suus Travel ingeschreven bij de KVK, heb een BTW nummer en een zakelijke IBAN. Veiliger kan niet.

Kennis van zaken, zit dat eigenlijk ook goed bij jou?

– Dat zit absoluut goed bij mij. Los van m’n aantoonbare riedel aan vakdiploma’s, cursussen en certificaten volg ik continue nieuwe actuele cursussen en lees ik vakbladen uit de branche, zodat ik mijn actuele reiskennis en kennis van recente ontwikkelingen gelijk mee kan nemen in een passend reisadvies. Overigens ben ik ervan overtuigd dat mijn reis- en levenservaring minstens zo belangrijk zijn.

Da’s mooi. En waarom zou ik jou niet moeten kiezen? Gniff..

– Ik hoor vaak dat mijn enthousiasme voor reizen enorm aanstekelijk werkt; dus als je een hekel aan vakantie hebt en vooral nergens naartoe wenst te gaan… Skip dan Suus Travel want voor je het weet lig je ineens per ongeluk toch te relaxen onder een enorme palmboom met een cocktail in je hand en een vette grijns op je gezicht…. Dat wil ik niet op m’n geweten hebben ! 😉

 

Schrijf een reactie…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 1 =